Szerkesztő: Budai Richárd

Mindent az iPhone-ról

Mindent az iPhone-ról

Kiegészítők

2019. május 05. - Richárd Budai

Az iPhoneokhoz számtalan kiegészítő érhető el, de most csak néhányat mutatok be nektek. Kezdjük is!

Töltéshez

Az Apple weboldalán kapható dokkoló sok mindenben segítség lehet. Kényelmesebbé teheti a töltést és a fájlátvitelt is. Az egyszerű, letisztult dizájn sokaknak tetszhet, viszont nekem nem igazán jön be. (Talán lehetne kicsit a felső része is lekerekítve.) A dokkoló több színben is elérhető (fekete, arany, ezüst, stb.) ezen a linken: Viszont ha iPhone 8 vagy újabb iPhoneotok van, akkor inkább a következőt ajánlom.

A vezeték nélküli töltés az egyik legfuturisztikusabb töltési módszer, amit iPhone 8 és afeletti iPhoneok már támogatnak. Az apple elkaszálta a saját wireless töltőjét, de lehet kapni nagyon jó third-party (nem az Apple által gyártott) töltőket. Ilyen például a Belkin Boost up töltőpad (https://www.apple.com/hu/shop/product/HLZ42/belkin-boost-up-special-edition-vezet%C3%A9k-n%C3%A9lk%C3%BCli-t%C3%B6lt%C5%91pad?fnode=42). De ha egyszerre több dolgot szeretnél tölteni (pl. az Apple Watchodat), akkor találsz Apple Watch töltővel kiegészített Boost Up padet is (https://www.apple.com/hu/shop/product/HML42Z/A/belkin-boost%E2%86%91up-vezet%C3%A9k-n%C3%A9lk%C3%BCli-t%C3%B6lt%C5%91dokkol%C3%B3-iphone-hoz-%C3%A9s-apple-watchhoz).

ppppppppppppppppppppppp.png

Fülhallgató

Az AirPods. A letisztult kinézet, a kicsi súly és a forradalmian egyszerű de különleges kapcsolódási módszer teszi ezt az egyik legjobb vezeték nélküli fülhallgatóvá. A dobozban találunk egy töltőtokot is, amiben tárolhatjuk és tölthetjük a fülhallgatókat. A tokkal együtt közel 24 óráig bírják a kis botocskák, ha pedig lemerül, akkor pár perc töltés alatt egy órás zenehallgatást kapunk. Az AirPods teljesen ugyanolyan kialakítású, mint az Apple telefonjai mellé adott vezetékes EarPods, csak ugye... vezetékek nélkül. Azt fontos megjegyezni, hogy a fülbe helyezhető rész kialakítása miatt beengedi a külső zajokat. Az egyetlen negatívuma (szerintem) az ára. Az alapmodell 60000 forintba, míg a vezeték nélkül tölthető modell 75000 forintba kerül. (https://www.apple.com/hu/shop/select-airpods)

Képtalálat a következőre: „airpods”

Fotózás/videózás

Kapcsolódó képAz iPhoneok elég szép képeket tudnak készíteni, de ha profi(bb) képeket/videókat akarunk készíteni, akkor elkélhet valami stabilizátor. Az egyik legjobb ár-érték arányú telefon stabilizátor a DJI Osmo Mobile 2. Sokkal jobban stabilizálja a képet, mint a telefonokban lévő stabilizátor, van olyan funkciója is, hogy lerakod valahova, kiválasztasz valamit, amit tartson fókuszban (pl. valakinek az arcát) akkor azt követni fogja. A telefonos applikációval pedig távolról is tudjuk vezérelni az eszközt. A DJI OSmo Mobile 2 az apple.hu-n 47000 forintba kerül. (https://www.apple.com/hu/shop/product/HLWY2ZM/A/dji-osmo-mobile-2-stabiliz%C3%A1tor-iphone-hoz)

A bejegyzés trackback címe:

https://mindent-az-iphonerol.blog.hu/api/trackback/id/tr5214809394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása