Szerkesztő: Budai Richárd

Mindent az iPhone-ról

Mindent az iPhone-ról

Speciális kiadások

2019. május 12. - Richárd Budai

Kedvenc cégünk az Apple már kiadott néhány speciálisnak mondható telefont. A mai bejegyzésben ezeket fogom megmutatni nektek.

iPhone 5C

Az iPhone 5C egy 2013-ban kiadott 4 hüvelykes kijelzővel megáldott aranyos kis telefon, amivel az Apple a fiatalokat akarta megcélozni. A telefon nem volt rossz. A belseje megegyezik az előző évben kiadott iPhone 5-tel, de műanyag hátlapot kapott. A hátlap nem sima műanyag. Nagyon strapabíró és bírja a karcokat is. A többi alkatrész szinte megegyezik az ötösével, de pont annyit változtattak rajtuk, hogy ne legyenek kompatibilisek az 5C-vel az 5 alkatrészei. Sajnos nem lett akkora durranás, mint ahogy akarták. Ez főleg az árnak köszönhető. Az iPhone 5C csak kicsit volt olcsóbb, mint az 5S, ami viszont fel volt szerelve jobb processzorral, kamerával, akkumulátorral és ujjlenyomat olvasóval.

Kapcsolódó kép

iPhone SE

A 2016 tavaszán kiadott iPhone SE egy óriási hiánypótló volt. Ezt a jelzőt nem a méretével érdemelte ki (mivel egy 4 hüvelykes mobilról beszélünk), hanem a tudásával. Az SE megkapta az iPhone 6S belsejét. Az A10-et, a 2 GB RAM-ot és a 4K felvételre képes 12 megapixeles kamerát. Az iPhone SE még mindig kapható és még mindig az egyik legnépszerűbb iPhone. Ezt főleg a jó ár-érték arányának köszönheti. Az iPhone SE 90000 forint kösrüli áron kapható.

Képtalálat a következőre: „iphone se”

PRODUCT (RED) termékek

A Product (RED) termékek vásárlásával A HIV/AIDS vírussal fertőzött embereket támogatjuk. (elvileg)

Product (RED) kiadás nem csak iPhone 7-ből, 8-ból és XR-ből készült, hanem iPod Shuffleből, iPod Nanoból, iPod Touchból, Apple Watch szíjakból és iPhone és iPad tokokból is.

Kapcsolódó kép

Ez az első alkalom, hogy még nem tudom, mi lesz a következő részben, de gondolkozok rajta. Addig is az Erő legyen veletek!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindent-az-iphonerol.blog.hu/api/trackback/id/tr9314822336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása